19 януари – Ден на селфито в музея

Споделете:
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

За основател се счита лондонския блогър Мар Диксън. Традицията на Деня на селфито в музей се разпространи по целия свят и породи множество креативни публикации в социалните медии. Музеите, архаични по природа, винаги са се развивали бавно, в приемането на нови правила. Редовните надписи „забранено за снимане“ са поставени, за да обезкуражат снимането със светкавица, което вреди на експонатите. Но в днешния свят на високочувствителни камери за смартфони много повече музеи облекчават правилата си за фотография в опит да насърчат повече ангажираност на обществеността. Денят на музейните селфита е идеалната възможност хората да проявят креативност.

През далечната 1839 г. Робърт Корнелиус, американски пионер във фотографията, прави първия по рода си фотографски автопортрет.

През 2002 г. е първото споменаване на селфи. Австралийски лекар публикува снимка на лицето си с разбита долна устна, след като е паднал, пиян, извинявайки се за качеството, тъй като е „селфи“.

През 2003 г се появява селфи камерата на Sony Ericsson Z101, за първи път се въвежда концепцията за предната камера.

Какво да направите в този ден. Разгледайте най-добрите музейни селфита от цял ​​свят. Изберете си музей. Разгледайте какво ви предлага. Направете си музейно селфи. Не забравяйте да бъдете креативни. Направете хаштаг с името на деня и го пуснете онлайн, защото селфито не е селфи, ако никой не го види в социалните медии. Това е философията. Основните медии проследяват развитието на Деня на селфито в музея от началото му и това означава, че ако сте наистина амбицирани може да попаднете в CNN. Някои от снимките са толкова добри, че в даден момент може да се наложи да се появи музей на музейните селфита, в който да си направите селфи и след това да публикувате онлайн – което води до селфи в музей на музейните селфита. Но да не забравяме нито за миг, музеите имат за цел да разширят съзнанието ни, за това нека не прекаляваме с модните увлечения!

Оставете Коментар

За Нас

Вярваме, че ученето на Английски езник може да е лесно и забавно! Затова нашите ученици получават едно по-различно обучение. Вече над 20 години се стремим да помогнем на деца, младежи и възрастни да практикуват Английски с пълна увереност!

– Езиков Център BRAVO

Последвайте ни

Скорошни Публикации

Карта на Сайта

Социални Връзки

Последвайте ни в социалните медии, за да получавате най-новата информация от Браво Център.

Заявка за Тест

Попълнете краткия ни въпросник и ще се свържем с Вас, за да направим безплатен входящ тест заедно и да обсъдим кое обучение е най-подходящо за Вашите нужди.

графика - летящ човек