Преподаватели

Добре дошли в нашия Езиков център, където високото ниво на  обучение по английски е наш основен приоритет! Екипът от висококвалифицирани преподаватели по английски език в център „Браво“, всеотдайно ще ви помогнат да постигнете целите си за изучаване на английски език. Те са, както носители на езика, така и българи  с дълбоки познания по  езика и неговите нюанси. Всеки член на нашия екип е с  доказан опит и е експерт в класната стая, гарантирайки, че ще получите обучение на  най-високо ниво. Независимо дали сте начинаещ, който иска да изгради здрава основа, или сте напреднал, който се стреми към израстване, нашите учители са тук, за да ви напътстват във всяка стъпка по пътя на успеха. Със своето високо владеене на езика и иновативни методи на преподаване те създават динамични и увлекателни уроци, съобразени с нуждите на всеки курсист, който желае да общува и разбира английски свободно, без да превежда на първи план и без домашни. В нашия езиков център можете да се доверите, че учите от най-добрите. Учителите ни  притежават висока квалификация по английски език и непрекъснато актуализират уменията си, за да ви осигурят възможно най-ефективното обучение. Присъединете се към нас днес и тръгнете на пътешествие към владеенето на английски език с лекота и увереност! Вашият успех започва от тук!
Курсове Преподаватели

6 години по-късно заминава със семейството си в Лондон, където остава около 2 години. Специализира в колеж в източен Лондон и работи в Wessex Gardens Primary School в Лондон.

Обича професията си и след завръщането си в България дейността на центъра започва отново с курсове по английски език на базата на директния метод, който е нов за България и все още непознат.

Светла акцентира върху интереса и мотивацията на курсистите и смята, че диалогичната форма е начина, по който се разчупва ледът и езикът се учи по-естествено и приятно. Обича да пътува и да слуша музика.

Надгражда преподавателската и езиковата си квалификация, като постоянно усъвършенства уменията си, участвайки в онлайн обучения и уебинари, организирани от институции като British Council и Göethe Institut.

Интересува се от психология, изкуство, бизнес администрация и право. В Браво център преподава от 2012 година . Курсистите я намират за интересна и забавна и за тях тя е предпочитания преподавател.

Дейвид е от Бирмингам, Обединеното Кралство. Работи в Браво от 2016 година. За него преподаването по Директната методика  е бърз и ефективен начин за изучаване на английски език, основан на естествената способност на човека да учи езици.

Преподава бизнес английски, като часовете му са винаги интересни и приятни, и постига много добри резултати  с ученици, стигащи по-високо ниво на разбиране на английски език на говоримо ниво. Обича България, но все още не говори български.

Обича да слуша музика и да гледа футбол и по-специално любимия си отбор West Bromwich Albion.