Български език за Чужденци

Методът ни на обучение е малко по-различен. Нарича се “Direct” и е именно такъв – директен. Лекотата на изучаване Ви помага да научите и говорите български език с пълна увереност, независимо на кое ниво се намирате. Получавате трайни знания, без излишна информация. 

Български език за чужденци 2

Български език за Чужденци в София!

Всички знаем, че българският език е труден за изучаване и много често чужденец желаещ да научи български е изправен пред изключително трудна задача.

Използвайки Директната методика в Езиков Център Браво това вече е осъществимо по най-лесния и ефективен начин.

Курсовете  по български език за чужденци са общо 6, като обхващат диапазона на езиково ниво по европейската езикова рамка от А1 до С1.

1 ниво - А1 (Абс. Начинаещи)
15%

Това е първото ниво на Директната методика и е предвиден  за абсолютно начинаещи или курсисти, които почти никога не са имали възможност да говорят езика и се чувстват несигурни да кажат каквото и да е на български.

Материалът е разделен в 8 модула.

2 ниво - А2-1 (Начинаещи)
30%

Това е второто ниво на Директната методика и е продължение на първото ниво. Това ниво е предвидено  за малко напреднали или курсисти, които изпитват  трудности да говорят езика на малко над елементарно ниво и се чувстват несигурни при разговор на български. Материалът е разделен в 8 модула.

3 ниво - А2-2 (Малко Напреднали)
45%

Това е третото  ниво на Директната методика и е продължение на второто ниво.

Това ниво е предвидено  за курсисти, които са на ниво преди средното.

Материалът е разделен в 7 модула.

Курс 4 ниво - B1-1 (Средно Напреднали)
60%

Това е четвъртото ниво и е продължение на третото  ниво. Това ниво е предвидено за малко напреднали или курсисти, които са на средно или малко под средното ниво и изпитват затрудняване в използването на по-сложни структури и се чувстват сравнително сигурни да говорят на български на малко над елементарното ниво. Материалът е разделен в 7 модула.

Курс 5 ниво - B1-2 (Средно Напреднали)
75%

Това е  петото  ниво на Директната методика и е продължение на четвърто  ниво. Това ниво е предвидено  за курсисти, които са почти на над средното ниво на владеене на български. Материалът е разделен в 7 модула.

Курс 6 ниво - B2 (Много напреднали)
100%

Това е  шестото последно  ниво на Директната методика и е продължение на петото  ниво. Това ниво е предвидено  за курсисти, които са на напреднало ниво на владеене на български.

Пишете ни!

Ще се постараем да Ви отговорим в най-кратък срок.