Подготвителни курсове за FCE | CAE | IELTS и др.

Подготвителни курсове за сертификати на FCE, CAE, IELTS и други. В Езиков Център “Браво” ще научите изпитни стратегии и техники, за да увеличите максимално резулттите си в най-широко признатите тестове за владеене на английски език в света. Тук можете да получите отлична подготовка и съответно в зависимост от положените усилия да очаквате от добър до отличен резултат на самия изпит. Нашите преподаватели подхождат към вашата подготовка иключително професионално и по определен план те ще ви доведат до успеха!

Курсове за FCE
графика - индивидуално обучение тийнейджъри 2

Подготовка за FCE

Подготовката за ПЪРВИЯ сертификат на Кеймбридж включва 120 часа и подготвя учащия за явяването на един от най-престижните сертификати в света. Валидността на сертификата е доживотна. В часовете се акцентира върху 4-те компонента на изпита. 

1
Reading & Use of English
1
writing
1
listening
1
speaking

За да се включите в този курс трябва да сте на ниво В1-В2, като това се удостоверява с безплатен входящ тест.

Курс Подготовка за FCE
100%

За да се запишете за този курс е необходимо да направите безплатен входящ тест за определяне на нивото ви и то трябва да е между В1 и В2 по европейската езикова рамка. За целта можете да използвате формата за заявка на тест поставена на края на тази страница.

Подготовка за CAE

Подготовката за ВТОРИЯ сертификат на Кеймбридж включва 120 часа и подготвя учащия за явяването на един от най-престижните сертификати в света. Валидността на сертификата е доживотна. В часовете се акцентира върху 4-те компонента на изпита.

1
Reading & Use of English
1
writing
1
listening
1
speaking

За да се включите в този курс трябва да сте на ниво В2-C1, като това се удостоверява с безплатен входящ тест.

графика - индивидуално обучение възрастни
Курс Подготовка за CAE
100%

За да се запишете за този курс е необходимо да направите безплатен входящ тест за определяне на нивото ви и то трябва да е между В2 и C1 по европейската езикова рамка. За целта можете да използвате формата за заявка на тест поставена на края на тази страница.

Графика - индивидуално обучение

Подготовка за IELTS

Почти всички университети в Европа и по света изискват този изпит, а и не само. Ако кандидатствате за работа като медицински работник, счетоводител и друга професия това е изпита с който ще удостоверите познанията си по английски. Изпита се признава навсякъде по света и е един от най-предпочитаните от курсистите. Валидността му е 2 години.

год.
Валидност
Курс Подготовка за IELTS
100%

За да се запишете за този курс е необходимо да направите безплатен входящ тест за определяне на нивото ви и то трябва да е между В2 и C1 по европейската езикова рамка. За целта можете да използвате формата за заявка на тест поставена на края на тази страница.

Безплатен Входящ Тест за Определяне на Нивото

Заявете своя безплатен входящ тест в Браво! Заедно ще направим кратък тест, чрез който ще разберете на кое ниво в езика се намирате и ще разгледаме вашите специфични нужди при обучението.

Целта на тази консултация е да получите ясна представа на кое ниво сте и кое е правилното обучение за Вас.

Помогнете ни да научим малко повече за Вас като отговорите на няколко предварителни въпроса чрез бутона по-долу и скоро ще се свържем с Вас.

графика - въпроси и отговори