Английски език се учи лесно!

Защо да изберете Езиков Център Браво? Методът ни на обучение е малко по-различен. Нарича се “Direct” и е именно такъв – директен. Лекотата на изучаване ви помага да говорите английски език с пълна увереност, независимо на кое ниво се намирате. Получавате трайни знания, без излишна информация. 

Защо да изберете Браво?

Различни сме.

Нашата работа говори сама за себе си. С повече от 20 години опит в сферата на езиковото обучение по Английски език, раздадохме над 10 000 сертификата за успешно обучение, а много от нашите учащи са с успешни кариери в най-различни сфери.

Методът ни на обучение наистина е различен. Срокът за постигане на резултати е няколко пъти по-бърз от стандартните методи, използвани масово за обучения по чужд език. 

Знанията са трайни и ефективни в живота.

Бърз напредък - за ¼ от традиционното време!

иконка - куб, всички права са на icons8;

Тук учим лесно и забавно. Без домашни.

иконка - данни

За всяка възраст - от 3г. до 70+.

Знанията са трайни и ефективни в живота.

Бърз напредък - за ¼ от традиционното време!

иконка - куб, всички права са на icons8;

Тук учим лесно и забавно. Без домашни.

иконка - данни

За всяка възраст - от 3г. до 70+.

Какво повече можем
да Ви предложим?

Преподавателите ни преминават през специален подбор, обучение и наблюдение през цялото време на вашето обучение. Те са високо квалифицирани в езика, който преподават и имат грижа за вашите постижения.

Заедно с учебника, който ще закупите, получавате достъп до безплатна онлайн платформа за допълнителни упражнения и електронен учебник, който е винаги с вас в мобилна апликация.

Като допълнение към всичко, получавате всички думи и изрази в учебника предварително написани и преведени, така че в процесът на обучение се фокусирате единствено върху усвояването на езика, без да е необходимо да пишете новите думи!

графика - учим заедно
графика - обучение за всички

Кой може да се възползва най-много от услугите ни?

В нашия център ще намерите обучения фокусирани директно върху проблемът, който идвате да разрешите. Независимо дали сте безработен, търсещ да обогати своето CV с истински знания, или пък ви се налага да заминете за чужбина и трябва да научите основите чрез бърз и разбираем метод, или пък вашето дете започва първите си стъпки в езика – в БРАВО ще откриете мястото, където работят професионалисти за покриване на вашите специфични нужди с езика.

Безплатен Входящ Тест за Определяне на Нивото

Заявете своя безплатен входящ тест по Английски език в Езиков Център Браво! Заедно ще направим кратък тест, чрез който ще разберете на кое ниво в езика се намирате и ще разгледаме вашите специфични нужди при обучението.

Целта на тази консултация е да получите ясна представа на кое ниво сте и кое е правилното обучение за Вас.

Помогнете ни да научим малко повече за Вас като отговорите на няколко предварителни въпроса чрез бутона по-долу и скоро ще се свържем с Вас.

графика - въпроси и отговори